Stenbiderrogn og cider fra Stilk

fish intro

Stilk er specialister i cider og de vil gerne vise at cider er særlig velegnet sammen med fisk og skaldyr - og ikke mindst stenbiderrogn, der er i sæson netop nu. Smag selv, når Sisse fra Hav2go laver retter med stenbiderrogn og Stilk serverer cider til

Stilk har specialiseret sig i at importere den bedste, reneste og mest interessante æblecider fra de spanske og franske æblelunde. Den spanske cider - sidra - importeres primært fra Asturien og byen Astigarraga i Baskerlandet. Den naturlige sidra er kun fremstillet af pressede æbler, der efter naturlig gæring fremstår tør og syrlig med en let perlen.

I Spanien og andre lande i Europa har man i årevis indtaget litervis af cider og det begynder så småt at brede sig til Danmark. Cider er et godt alternativ til vin, da den indeholder mindre alkohol, men stadig er læskende og forfriskende.

Stilk vil gerne vise danskerne at cider er særlig velegnet sammen med fisk og skaldyr som muslinger, jomfruhummer - og ikke stenbiderrogn, der er i sæson netop nu. Sisse fra Hav2Go vil i dagens anledning lave retter med stenbiderrogn og Stilk vil servere cider til, så kom og smag.

Læs mere om Stilk på Facebook.

Hvad: Stenbiderrogn og cider fra Stilk
Hvor: Hav2Go, Torvehallerne, Rømersgade 18, 1362 København K
Hvornår: 18. marts kl. 11-13



1. Marts 2017


Se flere nyheder

Nyheder