Nytårsretter fra Hav2Go

fish intro

Gør din nytårsaften ekstra festligt med en eller flere gourmet nytårsretter fra Hav2Go. Som altid er alle retterne hjemmelavede og af de bedste råvarer i sæson

Dampede østers med havtorn, honning, peberrod, ørredrogn og friske krydderurter, 1 stk. 40 kr. og 4 stk. 140 kr.
Lynstegt tun med sesam, stykke 100 g 50 kr. og i skiver 100 g 55 kr.
Flamberet laks vendt i knust sort peber og citronskal. Server med citroncreme, stykke 100 g 50 kr. og i skiver 100 g 55 kr.
Ceviche af hellefisk med hindbær og estragon
Bagt torsk med sennep, peberrod, dild, karse og kogt æg
Hummerterrin af klaret consommé med æble og purløg
1/2 kogt hummer anrettet og serveret med mayo og citron
Jomfruhummerhaler med friske krydderurter og citron
Kammuslingesoufflé med krebsehaler
Skagensrejer med mayo, semidried tomater, spidskål, ørredrogn, citron og dild
Tunmousse af frisk tun med mayo, kapers, sød sennep og soja
Royal laks med citroncreme, fennikel, kørvel, knust sort peber og et drys af ristede hasselnødder
Kammuslingeceviche
Vildtfangede argentiske rejer med friske krydderurter
Laksetatar med syltede trækantareller, granatæble, grov sennep og salturt
Tuntatar med gul peber, bønnespisrer, lys japansk soja, koriander og forårsløg
Hjemmelavede dressinger: aioli, teroyaki med trøffel og cognac, chilimayo, citron-, urte-, wasabicreme m. knust peber og lime, 1 stk. 20 kr. og 3 stk. 50 kr.
7 fisk søplatte til 2 personer eller som forret til 4 personer. 275,-
Caviar fra Rossini

For forespørgsler og bestilling (kun ved mængder i kg. og ikke søplatter), kontakt køkkenchef Sisse Bjørnum på sisse@hav2go.dk eller 70 203 202 (tast 2) eller 2343 7723

Afhent d. 30. kl. 10-20 og 31. december kl. 10-15



7. December 2016


Se flere nyheder

Nyheder